Velkommen til Køge bilcenter Autoværksted

Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris.

Vi er din lokale automekaniker, og tilbyder professionel service til både dig og din bil. Med udgangspunkt i vores høje faglighed, lange erfaring og faglige interesse er vi klar til at håndtere alle bilmærker, så du hurtigt er kørende igen.

Vi sender dig tilbage på vejen

Vores sortiment af ydelser er bredt, og vi udfører alt i autoreparation af personbiler og varevogne op til 3500 kg. Vi ønsker at minimere antallet af misforståelser så meget som muligt, og derfor kan du forvente kyndig rådgivning og grundig samtale ved enhver opgave.  Du vil opleve, at alt kommunikation med os er ganske gennemskueligt.

Vi klarer alle opgaver herunder montering af ekstraudstyr, reparation og service, eller udbedring af skade. Hos Køge Bilcenter vil du altid opleve, at vi passer godt på miljøet og lever 100% op til alle lovkrav på området.

Endnu vigtigere er det for os, at vores kunder er tilfredse med deres bil og vores arbejde. Så vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Bare ring eller kom forbi vores afdeling.

 

Har din bil brug for nye dæk/fælge?

Hos Køge Bilcenter har vi et stort udvalg af dæk og fælge, som lever optil din ønsker. Køge Bilcenter’s personale har stor erfaringer inde for branchen og så du kan være sikker på, at din bil er i de bedste hænder.

vi forbedre og udvikler vores sortiment løbene og efter hvad vores kunder ønsker.

Derfor råder vi over et bredt sortiment, hvor vi uden tvivl også har noget til dine ønsker og krav.

Alle vores dæk er designet til at blive brugt under europæiske forhold. Da dækkene lever op til de strenge krav behøver du ikke at frygte over om dækken går i stykker efter en lang køretur. Sikre produkter af god kvalitet er nemlig en del af Køge Bilcenter.

 

Køge Bilcenter hjælper dig med alt inden for dæk

Vores autoværksted på Køge er vi i stand til at hjælpe dig med alt indenfor dæk. Vi hjælper med alt lige fra afbalancering til at skifte fra vinter/sommerdæk eller decideret udskiftning af ældre slidte dæktyper.

Når du køber dæk hos Køge Bilcenter, får du 3 års garanti og naturligvis hurtig levering. Vi hjælper dig selvfølgelig med at finde det helt rette dækmærke til din bil, så du får den bedste køreoplevelse og bedste sikkerhed på vejen. Sådan er det altid, når du køber dæk på Køge Bilcenter.